top of page
buda-gabor.jpg

Kuratóriumi tag

Gyerekkoromban kezdtem előadóművészi pályámat, a Harlekin Gyerekszínházban, melyet számos kőszínházi produkció követett. Játszhattam a Madách Kamarában, a Vidám Színpadon és még számos nagy kőszínházi produkcióban. A zene és színpaditechnikai tanulmányaimat számos művészeti  iskolában sajátítottam el.

Az Alma Együttest 1996-ban alapítottam és vezetem, amellyel eddig kiadóként 14 lemezt, könyvet és dvd-t és további négy kiadványt szerkesztettem és adtam ki. Lemezeink szinte kivétel nélkül aranylemezes kiadványok és három platina minősítést is kapott. Az egyik legsikeresebb magyar gyártású gyerekrajzfilm főcímdalát és zenei háttéranyagát is mi jegyezzük.(Bogyó és Babóca)

 

Rendezőként szinte minden Alma klip saját munka, és elkészült első nagy mozifilmem, melynek főszereplője Kálloy Molnár Péter és reményeim szerint nemsokára nemzetközi fesztiválok versenyfilmje lesz.

A környezetvédelem elkötelezett támogatójaként is számos dal (Szuperkukák, Örömzene, Zöldforgó, Kukáspupa, Mindenki kapja!) és klip született az Alma Együttes boszorkánykonyhájában és rengeteg a témába vágó szemléletformáló turné és aktivitás részesei lehettünk a hosszú évek alatt. (Pl.: Hulladékból Termék, Tükörben a Világ, ÖKO-Riadó! ZöldForgó)

Alma Együttes: ZöldForgó

Alma Együttes: ZöldForgó

Videó lejátszása
bottom of page