top of page
CZK-041.jpg

A kuratórium elnöke

Oktatóként, trénerként, kutatóként, stratégaként dolgozom a fenntarthatóságot szolgáló oktatás és kommunikáció területén itthon és külföldön. Cikkeket, könyveket, szakanyagokat írok, előadásokat tartok, projekteket, szervezeteket vezetek, mert tapasztalatommal, tudásommal szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy minél többen ismerjük fel és szeressük természeti értékeinket, akarjuk és képesek legyünk megóvni.

Ez az elköteleződést vezérelt tanárként, a nomád táborok szakácsaként, majd vezetőjeként, később a Környezeti Nevelési és Kommunikációs Programiroda igazgatójaként, vagy a jövő nemzedékek ombudsmanjának stratégiai főosztályvezető helyetteseként és minden más munkámban.

 

A hasonlóan gondolkodó társakkal végzett közös munka sok lelkesedést ad mindenkinek, ezért vállaltam az IUCN Kommunikációs Bizottsága elnökhelyettesi, és az UNESCO Magyar Nemzeti Bizottsága Nevelésügyi Szakbizottsága elnöki pozíciója mellett a megtisztelő kuratóriumi elnöki felkérést. Ezzel is szeretnék hozzájárulni, hogy tiszta utat építsünk a rendszereket kezelni tudó, környezettudatos, fenntartható közösségekkel együttműködve. 

MEKH Energiakövetek 2019 - Czippán Katalin, kommunikációs szakember, zsűritag ... 5.

MEKH Energiakövetek 2019 - Czippán Katalin, kommunikációs szakember, zsűritag ... 5.

Videó lejátszása
bottom of page