top of page
petrovszki-krisztian.jpg

Alapító, kuratóriumi tag

Diplomáimat a Tessedik Sámuel Főiskolán, a gödöllői Szent István, illetve a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen Szereztem.

Feleségemmel, aki jogász végzettségű, 2008-ban alapítottuk a Clean-Way Környezetvédelmi és Közbeszerzési Kft.-t, amely 2018-ra Magyarország legnagyobb hulladék mennyiséget kezelő vállalkozása lett, amely magán tulajdonban van.

Az elmúlt években számtalan módon próbáltunk segíteni a különböző társadalmi problémák megoldásában, legyen szó környezetvédelemről, szegénységről, emberi tragédiákról. A tapasztalataink szerint csak olyan szervezet veheti föl a harcot a különböző problémákkal, amelynek résztvevői számtalan tapasztalattal, illetve kellő elismertséggel rendelkeznek a saját szakterületükön. Az alapítvány létrehozásakor a legfontosabb szempont az volt, hogy olyan kuratóriumi tagokat keressünk és kérjünk fel a működtetéshez, akiknek a tehetsége és életútja a leginkább alkalmas a klímaváltozás hatásainak ilyen keretek közötti mérsékléséhez! Hiszünk a közös munkában és a környezetvédelembe fektetett valamennyi energia hasznosságában!

Clean Way kft. Innovációs- Technológiai Díj, Zöld 25 2019. május 12-e

Clean Way kft. Innovációs- Technológiai Díj, Zöld 25 2019. május 12-e

Videó lejátszása
bottom of page